LabVikar ApS gjorde hvad vi kunne – og kæmpede os igennem et årelangt retsforløb. Men selvom vi havde gjort alt hvad vi skulle og burde, blev det os der skulle punge ud. Dog med den “in mente”, at vi efterfølgende kunne gå i retten mod vores kunde og få pengene igen, da det var vores kunde der var den egentlige synder i sagen….  VI mener den egentlige synder er HK. Se hele dommen her:

http://www.hoejesteret.dk/hoejesteret/nyheder/Afgorelser/Pages/Tilsidesaettelseafligebehandlingsprincippetivikarloven.aspx

Den østrigsk fødte Adolf Hitler, ville have været en stolt mand hvis han havde været grundlægger af fagforbundet HK, som opererer fuldstændigt i den tyske diktators ånd. Havde HK kunne åbne for hanerne og udlede gas, indtil alle vikarbureauer var døde, havde de gjort det for længst. HK har nemlig ikke forstået at nutidens vikarer ikke kan sammenlignes med fortidens daglejere.

Lukkemekanismen på HK´s gashane hedder ”overenskomst” – og laver man sådan en, helst over en god frokost med rigeligt af de våde varer, lader de gashanen være lukket. Uanset hvad man byder deres medlemmer. Hvis ikke.. ja SÅ kommer de efter en. Og de er fuldkomment ligeglade med, at de – med overenskomsten – skyder deres egne medlemmer i begge knæ.

HAVDE LabVikar ApS haft overenskomst med HK, så havde vi ikke været igennem et årelangt retsforløb omkring Den Ny Vikarlov. Og vi kunne endda have betalt vores vikarer lige hvad vi ville, uden at HK ville blinke med øjnene. For dem handler det om magt – ikke om retfærdighed, sund fornuft og deres egne. For LabVikar ApS handler ALTING imidlertid om vores egne – og derfor gav vi ikke op undervejs.

 

Skriv et svar