Kursus i GMP

KURSUS I GMP D. 22. & 23. APRIL 2021 kl. 9.00 til 15.00 – HJEMME FRA DIN STUE.

LabVikar ApS fortsætter det gode samarbejde med Nicki Norén, omkring at få uddannet vores kandidater indenfor GMP – idet en stor procentdel af vores stillinger påkræver denne kompetence.
Nicki Norén har en stor indsigt i – og viden omkring – at en alt for stor del af laboratorieverdenen ikke indbygger GMP i uddannelserne. På trods af at GMP de fleste steder er et krav for overhovedet at kunne søge en stilling. 

LabVikar ApS, som jo ellers ikke er nogen kursusvirksomhed, har en stærk ideologi omkring meningsfulde tiltag for vores kandidater, der giver job i den anden ende. Derfor udbyder vi nu, endnu engang, GMP ONLINE undervisning af LabVikars Den Rå GAZELLE Elite – hvilket hidtil har været en kæmpe succes.

Kurset er en komprimeret udgave af 3 kurser fordelt på 2 dage. Med undervisning i GMP-reglerne, så reglerne kan efterleves i praksis (udgangspunktet er EU-GMP-reglernes part I) – indeholdende GMP kravene til kvalificering, validering, risikostyring og afvigelseshåndtering. Således at de kan efterleve kravene i eget område. Om du er Laborant, Mikrobiolog, Kemiker eller noget helt fjerde, blander vi os ikke i. Så længe kurset bare giver mening for dig. Vi hjælper vores medlemmer med at finde et job bagefter. 

Har dette din interesse, kan du melde dig til kurset via https://labvikar.dk/kurser/ inkl. oplysning om hvem der skal betale for kurset (f.eks. navn på Arbejdsgiver eller Jobcenterkonsulent, e-mailadresse til vedkommende samt dennes telefonnummer) . Tilmeldingen er først endelig når vi har modtaget bekræftelse fra offentlig betaler – eller kurset er betalt.

Efter tilmelding vil vi udsende programmet sammen med instrukser om hvordan deltagelsen foregår. Mange kursister får dækket udgiften af deres JobCenter, ved at kurset indskrives i deres JobPlan – og vi har også hørt, at enkelte fagforeninger støtter. Prøv at forhøre dig lidt omkring.

Vi glæder os til endnu en omgang GMP med Nicki Norén i april. Og så længe kurset giver arbejde til vores kursister, bliver vi ved med at afholde det. På den ene eller den anden måde. Selvom vi reelt er et Vikar- og Rekrutteringsbureau!