Det er ret ulækkert, at HK bruger rockermetoder for at gennemtvinge noget der på ingen måde er til deres egne medlemmers bedste:

http://www.hoejesteret.dk/hoejesteret/nyheder/Afgorelser/Documents/90-15-SH.pdf

HAVDE LabVikar ApS haft overenskomst med HK, så havde vi ikke været udvalgt som HK´s prøveklud omkring Den Ny Vikarlov. Og vi kunne endda have betalt vores vikarer lige hvad vi ville, uden at HK ville blinke med øjnene. For dem handler det om magt – ikke om retfærdighed, sund fornuft og deres egne. For LabVikar ApS handler ALTING imidlertid om vores egne – og derfor giver vi ikke op.

Vi ønsker ikke at vores medlemmer skal lade sig forblænde af ordet “overenskomst” og HK´s reklamekampagner omkring at de er “en af Danmarks bedste fagforeninger – der har fokus på hele dit arbejdsliv”. For hvis dette havde været tilfældet, så havde HK bakket op om LabVikar ApS istedet for at forfølge os. Hvilket de har forsøgt siden vi startede i 2006. Med Den Ny Vikarlov fik de chancen for at slå til.

HK ved nemlig udmærket godt at LabVikar ApS behandler medlemmerne bedre end de fleste vikarbureauer og fagforeninger overhovedet kommer i nærheden af. Tilsammen. Men det skulle den menige mand jo nødigt opdage. For så kommer det jo frem hvad HK egentligt er for en størrelse. Og det ville være fatalt. Både for HK – og for alle dem der dækker sig ind under overenskomsten. De “lovligt kriminelle”.

Skriv et svar