Til deltagerne på Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse den 5+6+7 december 2017 i Aalborg.

Vi hæver niveauet en ekstra tand denne gang. Ikke bare med 3 dage istedet for 2 – men også med et plenumlokale, beliggende på 15. etage med byens bedste udsigt. Og en udsøgt forplejning undervejs

Vi får den bedste start på dagen med ”Morgenmad i køkkenet”, og bliver forkælede med charcuteri, udvalgte oste, hjemmelavet Nutella, marmelade, groft brød og frisk frugt fra ½ time før kursus start.

Frokosten serveres i det åbne køkken ved høje borde, så udsigten over byen kan nydes sammen med maden. Kokken vil præsentere en tapasfrokost med kolde og lune småretter – det bedste fra haven, marken og havet.

Når det er tid til sødt, bydes vi på Kaffebuffet med kage, saft & frugt. Hele dagen er snacks, juice, sodavand samt et bredt udvalg af specialkaffe til rådighed – og i mødelokalet kildevand, isvand og bolsjer.

Alle Comwells hoteller har Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at 30-60% af alle deres indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.Vi glæder os til et par dejlige dage sammen med jer.

Skriv et svar