Hurtigt videre i job

Hurtigt videre i job
Havde det ikke været for Lab Vikar og Rikke havde jeg nok aldrig fået muligheden for at finde stillingen, jeg nu kan glæde mig til at bestride.

Da jeg i marts 2015 måtte finde mig selv som ledig, tænkte jeg at et vikarbureau ville være et super supplement til alle ansøgningerne. – Måske kunne jeg finde noget hurtigt og effektivt. Midt i mine tanker om vikarbureau, dukkede der en privatbesked op inde på jobnet i slutningen maj måned. Det var Rikke Merton fra Lab Vikar der opfordrede mig til at søge en stilling hun havde, fordi hun netop kunne se mine kompetencer passe ind.

Det skal siges, at jeg på trods af at blive udlært laborant januar 2013, har nået at få kompetencer inden for forskellige brancher, der i blandt asfalt og farve/lak.
Derfor var der ingen tvivl om, at jeg da måtte søge den stilling Rikke netop tilbød, da den på mange måde mindede om mit tidligere job i farve/lak branchen. Jeg fik sendt mit CV med et par linjer om mine erfaringer og kompetencer, og VUPTI så havde jeg et Lab Vikar ID og var meldt ind.

Ikke mindre end to dage efter jeg havde sendt mit CV, vendte Rikke tilbage med beskeden om, at jeg kunne komme til samtale i den følgende uge.
Glad for den hurtige besked, gjorde jeg mig klar. Da dagen kom, tog jeg til samtalen med et smil – smilet blev dog endnu større da samtalen gik i gang. Det vidste sig nemlig, at kunden havde kaldt mig til samtale med en helt anden stilling i tankerne – en stilling der matchede mine kompetencer til fulde, ja faktisk talte de nu om drømmejobbet! Dog havde de planer om, at den stilling de nu snakkede om, først skulle sættes op efter sommerferien.

Selvom jeg ikke fik den stilling der var slået op, tog jeg hjem med et håb om, at den anden stilling ville blive min. I min iver efter stillingen, kunne jeg da heller ikke lade vær med at skrive til kunden i løbet af sommeren, både for at ønske god sommer og minde om at jeg glædede mig til at se drømmejobbet blive slået op.

Jeg ventede og ventede, og da vi nåede oktober tænkte jeg, nej nu bliver jeg nødt til at høre hvad der sker. Igen skrev jeg til kunden, der hurtigt svarede at stillingen netop var blevet slået op hos Rikke i Lab Vikar, så jeg skulle da endelig sende en ansøgning til Rikke, da det hele foregik igennem hende.
Hurtigt som lynet fik jeg skrevet ansøgningen og opdateret mit CV som jeg sendte til Rikke. Det viste sig, at den mail med stillingen var gået tabt, jeg havde simpelthen ikke fået opdateringen af ledige stillinger fra Rikke, formentlig en fejl i google mail.

Efter en ventetid der føltes som hundrede år, blev jeg dog kaldt til samtale. 😀

Man må sige at samtalen gik over al forventning, for ikke mere end et par dage efter fik jeg beskeden om, at stillingen var min 😀

Med god samvittighed kan jeg derfor holde juleferie og glæde mig til januar. Havde det ikke været for Lab Vikar og Rikke havde jeg nok aldrig fået muligheden for at finde stillingen, jeg nu kan glæde mig til at bestride.

Så med de gladeste julehilsner, tusind tak Rikke.

Anita Frederiksen
Laborant
Vejen
December
2015

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!