HVORFOR EN VIKAR?

Hvordan foregår det

Har I nogensinde oplevet at mangle et par ekstra hænder? Det er ikke unormalt – men det behøver ikke at være et problem. LabVikar ApS er klar til at assistere jer med “en ekstra lab” i form af velkvalificeret personale med laboratorierelevant baggrund. Så snart behovet opstår og i det omfang, som I ønsker.

Sådan bestiller I en LabVikar: Sende os en mail på kunde@labvikar.dk med jeres ønsker og krav til en kommende medarbejder, hvad enten jeres forespørgsel drejer sig om en vikar eller en fastansat. Vi kvitterer straks for henvendelsen ved at sende jer vores procedure og priser. Dette er helt uforpligtende.

Jo mere I kan fortælle om opgaven (starttidspunkt, arbejdsopgaver, over hvor lang periode, arbejdstid / tidsrum, analysemetoder mv.) des bedre forudsætning har vi for at lave et godt match på den helt rigtige kandidat til jer. Og det er vi eksperter i, fordi det er så vigtigt at både I, vi og kandidaten er tilfredse.

Hvad er får man for pengene med en vikar fra LabVikar ApS?

Når I ringer til LabVikar ApS og bestiller f.eks. en Laborant – så får I ikke ”bare” en Laborant. I får en Laborant, der kan lige præcis det som I skal bruge. 

Derudover sender vi ikke bare en kandidat, som vi synes vil passe ind hos jer. Vi laver en reel rekrutteringsproces, hvor I er inde over. Uden at dette bliver omfangsrigt og tidskrævende for jer. Faktisk er det jer der styrer hvor langstrakt processen skal være. Vi stopper først, når I er tilfredse.

Når vi har lavet det faglige match i vores database, løber vi alle de fagligt kvalificerede kandidater igennem manuelt – og sender de allerbedst matchende profiler til jer. Der bliver tage højde for alt det I har brug for. Alt har betydning – særligt hvis I efterfølgende vil fastansætte kandidaten.

Typiske vælger vores kunder at møde en, eller flere, af de fremsendte profiler ved en jobsamtale, inden den endelige beslutning træffes. Så det sidste punkt, som vi ikke kan klare herfra – nemlig kemien – også er prøvet af. Derfor oplever vi også meget, meget sjældent at lave fejlmatch.

Skulle det så vise sig, at vi en dag rammer et fejlmatch alligevel, så laver vi bare en ”ommer” – sådan at I til enhver tid har den helt rigtige person fra labVikar ApS til opgaven ude hos jer. Uden yderligere beregning naturligvis.

Efter at valget af kandidaten er truffet – så skal I egentligt bare tage godt imod vedkommende og introducere denne til opgaven. Alt hvad der handler om løn, pension, barsel.dk, feriepenge, G-dage, atp osv. tager vi os af herfra. Alt dette er med i den pris som I har fået fra os.

Vi åbner døre.

Moral og etik er i højsæde hos os, og vi prøver at være så smidige som muligt overfor alle vores kunder. Store som små. 

Vi går op i hurtig aflastning hos kunden, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kærer om vores kandidater – så I får en vikar der føler sig godt behandlet, allerede inden vedkommende møder op hos jer.

Måske er det derfor at 8 ud af 10 vikariater hos os ender i fastansættelse. Måske er det derfor at mange af de der bestiller vikarer hos os, selv engang var vikar hér. Måske er det derfor at mange af de der blev fastansat igennem LabVikar ApS engang, vender tilbage når de ønsker et jobskifte?

Det lyder måske banalt og overflødigt. Men alle vores kandidater får en fødselsdagshilsen – og er de aktivt i arbejde for os, når de har fødselsdag, så får de også en fødselsdagsgave fra LabVikar ApS. Det samme gælder med julehilsner og julegaver.