Kurser

Tilmeld kursus

Din tilmelding til kurset er først sikret, når betalingen er faldet!

Vil du gerne vide hvad vi bruger dine oplysninger til? Jf. persondataforordningens artikel 13 og 14, har vi oplysningspligt overfor dig som registreret.

Læs vores privatlivspolitik her

Læs vores salgsbetingelser og afbestillingspolitik: 

Historien bag LabVikars kursusaktivitet.

Da LabVikar ApS startede op i 2006, var der mange ledige Laboranter iblandt vores kandidater, mens der var markant mangel på Bioanalytikere. Denne skævhed blev udbedret ved at  vi oprettede et Blodprøvekursus for LabVikars kandidater, i tæt samarbejde med Bioanalytikerenes egen uddannelsesinstitution, CVU Øresund.

Blodprøvekurset blev en realitet, og da det første hold deltagere havde fået bevis på deres færdigheder i blodprøvetagning og –håndtering, fik over 86% af kursisterne hurtigt arbejde. Nyheden om LabVikars Blodprøvekursus spredtes som ringe i vandet. Succesen blev gentaget, og sådan er det blevet ved.

Kurserne har hen over årene været holdt overalt i landet, lige fra KPLL i København, over Odense Universitetshospital på Fyn og til Skørping Privathospital i Jylland. Men uanset hvor vi holder det, kommer folk valfartende fra nær og fjern. Og så længe  kurset giver job til kursisterne, bliver vi ved med at udbyde det!

Det samme gælder med hensyn til de andre kurser som vi siden har udbudt (bl.a. kursus i GMP) og de kurser vi stadig udbyder (så som Vaccinationskurset). Så længe kurserne giver arbejde til kursisterne, giver de mening – og så længe vil LabVikar ApS gerne udbyde dem!