Bliv en LabVikar

Få nye muligheder

Opret din egen profil

Du vil modtage en Velkomstmail med dit ID-nummer samt med svar på de fleste af de spørgsmål du end måtte have.

Pris

Det koster et årligt gebyr på kr.125 at være tilknyttet LabVikar ApS. Dette er inkl. moms. Fortryder du dit medlemskab, sender du bare en mail om at du vil slettes.

Opdatering af profil

Opdatering af din eksisterende profil foregår på https://vikar.labvikar.dk/login – og har du glemt dine log-in data, trykker du bare på “glemt password”. 

Tjekliste til oprettelsen

Har du styr på tjeklisten? Se den her

Har du spørgsmål, så ring gerne til Katja på 61484960.

Bankoplysninger

Danske Andelskassers Bank A/S 5961-4007819

SWIFT-kode: DANBDK22

IBAN-nr.: DK5659610004007819

Vil du gerne vide hvad vi bruger dine oplysninger til? Jf. persondataforordningens artikel 13 og 14, har vi oplysningspligt overfor dig som registreret. Læs vores privatlivspolitik her

BEMÆRK at LabVikar ApS er Reklamebeskyttet via CVR på Virk. Reklamebeskyttelsen af CVR-nummeret, betyder at oplysningerne ikke må anvendes til reklamehenvendelser!

Hvordan foregår det

Hver gang en kunde bestiller en vikar igennem LabVikar ApS sætter vi en screening i gang i databasen, for at finde de bedst egnede kandidater. I denne screening udvælges blandt alle færdigt registrerede kandidater med matchende egenskaber.

I Velkomstmailen fra LabVikar ApS fremgår en række punkter som skal være i orden, for at man er færdigt registreret. F.eks. uploads af diverse dokumenter, udfyldelse af Formidlingsaftale og indbetaling af registreringsgebyr.

Vi forsøger, så vidt muligt, at undgå at forstyrre kandidaterne i Den Rå Elite. Mere end højest nødvendigt. Således at man først hører fra os, når man er udvalgt til en stilling eller en samtale. Men der er aldrig en regel uden undtagelser.

Indimellem må vi lave et enkelt stillingsopslag på hjemmesiden, som kandidaterne selv skal reflektere på. Bl.a. når vi har alt for mange ordrer inde, eller vi ikke har ramt rigtigt hurtigt nok med auto-screeningen. Alt andet kører automatisk herfra.

Derudover slår vi (endnu sjældnere) stillinger anonymt op på LabVikars Facebookside og andre sociale medier i travle perioder. Fra hjemmesiden af. Alle opslåede stillinger som har interesse, skal kandidaterne selv reflektere på.

De fleste af de vikariater vi formidler, ender med en fastansættelse. Vores kunder har et udpræget ønske om at vikaren rekrutteres med henblik på langvarig tilknytning. Og som det fremgår af udtalelserne nederst, lykkes det.

Netop derfor er det vigtigt for os at vide, at du er seriøst tilgængelig, og at de oplysninger vi har om dig er opdaterede. Har vi ikke alle formalia som efterspørges i Velkomstmailen, kommer du ikke med i screeningerne – og får dermed ikke job ved os.

Vi ønsker at tilbyde dig et godt og relevant job relativt hurtigt. Og vi ønsker at tilbyde vores kunder udelukkende de bedste og mest motiverede medarbejdere. Derfor indførte vi et registreringsgebyr – og har i dag totalt opdateret Den Rå Elite.

Når du har modtaget vores Velkomstmail skal du betale kr. 125 (i Velkomstmailsen står der hvordan) for at være en del af LabVikars offensiv. Husk at anføre navn og dit LabVikar ID ved indbetaling. Dagen efter er du med i opløbet om jobs.

Såvel kunder som kandidater holdes anonyme indtil sidste “step” af udvælgelsen til en stilling. Så selv om du i dag sidder i en fast stilling, kan du trygt søge nye udfordringer igennem os, uden at din arbejdsgiver opdager det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og til have dig med i “Den Rå Elite”

Har du spørgsmål, så ring til Katja på 61484960