FAQ

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål

Nej, det gør man bestemt ikke – vi vil faktisk helst have at man siger nej tak til en opgave som man alligevel ikke kan gå helhjertet i gang med. Og vi skal nok ringe med et nyt tilbud en anden gang.

Nej, desværre – men du kan se på hjemmesiden når stillingen er blevet besat. Indtil da er den fortsat åben, og du hører fra os hvis kunden ønsker at se dig til en samtale. Læs evt. https://labvikar.dk/bliv-vikar/afslag-paa-stillinger/

Nej, desværre – vores kunder er, ligesom vores kandidater, 100% anonyme indtil der er et match. Der findes et hav af gode grunde til at vores kunder og kandidater bruger LabVikar ApS – en af de primære er anonymiteten.

Nej, vi har ikke glemt dig. Men vi kontakter dig først, når vi har en god nyhed til dig – om en samtale eller en specifik opgave. Det er meningsløst at ringe og fortælle hver gang en kandidat IKKE er blevet valgt. Vi kan bedst lide positiv energi.

Du kan ikke se hvilke specifikke kunder vi har – men du kan se kundetyperne på https://labvikar.dk/for-kunder/eksempler-paa-kunder/ – og nederst på https://labvikar.dk/bliv-vikar/ ser du de faggrupper vi har hos LabVikar ApS.

Titlerne dyrker vi faktisk ikke ret meget her hos LabVikar ApS – vi går mere op i hvilke kvalifikationer som den enkelte kandidat har i forhold til den enkelte virksomhed. Det gælder såvel fagligt som personligt.

Nej, du indgår uanfægtet i screeninger ved samtlige indkommende ordrer, selvom du har udtrykt interesse for en opgave.

Formidlingsaftalen er vedhæftet i den velkomstmail du modtager, når du er færdig med din registrering. Den udfylder du, og uploader den så efterfølgende.

Jo – Vi får ordrer ind hver dag, som vi besætter ud fra vores database. Vi slår meget sjældent stillinger op – men vi lader dem stå på hjemmesiden, også når de er besat til inspiration – fordi mange ringer og søger hvilke slags stillinger vi har.

Nej. Hvis du har dansk pas, er dette nok – og ellers skal vi have din arbejds- og opholdstilladelse (alt sammen som kopi). Men husk, at du ikke må sende det på mail (persondataforordningen) – det SKAL uploades i databasen direkte.

Så snart vi kender datoen, slår vi det op på hjemmesiden, på Facebook samt LinkedIn – og vi sender samtidig datoen ud til alle dem der står på ventelisten.