Ydelser og Priser

LabVikars medarbejderydelser

Kerneydelsen

Læs mere om vikar for en uspecificeret periode

Formidling

Læs om vikar for en DEFINERET afgrænset periode

Rekruttering

Læs mere om vores rekrutteringsprocedure

Annoncering

Lad os stå for annonceringen. Læs mere her

LabVikars ydelser

LabVikar ApS har tre former for medarbejderydelser. Den efterhånden velkendte Kerneydelse, hvor vikaren er ansat af os. Den nyere LabVikar Formidling, hvor vikaren er ansat af kunden. Og sidst, men ikke mindst, den succesfulde Rekruttering, som de fleste kender.

Derudover tilbyder vi også annoncering, hvor vi for bare kr. 9.999 sender jeres ubeskårne stillingsopslag ud til alle vores kandidater på mail, sætter det på LabVikars hjemmeside, på LabVikars Facebookside, på diversen profesionelle jobsites samt på LabVikars Linkedin-side. Resten klarer I.

LabVikars Kerneydelse

Skal I bruge en vikar for en uspecificeret periode, og ønsker I at LabVikar ApS skal stå for stå for al lønadministration og løbende personalehåndtering under vikariatet. Ved I ikke på forhånd hvor lang tid I får brug for vikaren, eller ønsker I at se en mulig kommende fastansat medarbejder godt an inden en egentlig ansættelse, er det kerneydelsen I skal vælge.

Udover opstartsgebyret på  kr. 2249, som er et engangsbeløb, betaler I en fast timepris for vikaren (inklusive alt hvad der hedder barsel.dk, finansieringsbidrag, atp, løn, feriepenge, pension og hvad der alt sammen følger med en medarbejder). I betaler udelukkende for det antal timer, som I aktivt gør brug af vores udsendte kandidat, og alt det administrative ligger hos os.

Proceduren for LabVikars Kerneydelse er grundlæggende at vi overholder Den Ny Vikarlov til punkt og prikke. Priserne varierer mellem landsdele og faggrupper – men send en mail til kunde@labvikar.dk med en beskrivelse af netop den vikar som I har brug for. Bemærk hvad det er at I får for jeres penge hos LabVikar ApS – også selvom I “bare” har brug for en vikar:

  • Rekrutteringsprocedure med den helt rigtige vikar som resultat, efter jeres ønsker.
  • En tilfreds kandidat der bliver behandlet korrekt i forhold til det ansættelsesretslige.
  • Fast timepris så I kun skal koncentrere jer om kandidaten – uden administration.
  • Mulighed for at overtage vikaren til fastansættelse uden beregning.

LabVikar Formidling – Ikke meget dyrere end et stillingsopslag

Skal I bruge en vikar for en defineret og afgrænset periode, og er I villige til selv at stå for lønadministration samt løbende personalehåndtering selv under vikariatet. Så er LabVikar Formidling den ydelse I skal vælge. Det er klart, at en formidlet vikar til ansættelse hos jer selv, umiddelbart vil være en billigere løsning, da al lønadministration og løbende personalehåndtering, ligger hos jer. Denne ydelse bruges især af vores kunder, når der skal afvikles ferie for deres fastansatte (f.eks. 7 uger hen over sommeren med præcist 37 timer ugentligt) hvor der ikke er mulighed for fastansættelse af den udsendte kandidat.

Ved vikariater på over ½ år er Rekrutteringspris og LabVikar Formidlingspris identisk.

Opstartsgebyret på kr. 2249 som er et engangsbeløb, trækkes fra formidlingsprisen på den endelige faktura.

Rekruttering

Rekrutteringsproceduren hos LabVikar ApS har ikke ændret sig væsentligt i forhold til den måde vi har lavet rekrutteringer på siden vi startede den 1. juni 2006. Lidt er blevet rettet til hist, og en smule er blevet strammet op her. Men den fremgangsmåde vi valgte tilbage i 2006 da vi startede LabVikar ApS, er den som vores kunder vil have. Så det er stort set den samme procedure vi har i dag.

Prisen er i al sin enkelthed kr. 49.999 for rekruttering – når den endeligt udvalgte kandidat er ansat på kontrakt hos jer.

Og opstartsgebyret på kr. 2249 (engangsbeløb) trækkes fra rekrutteringsprisen på den endelige faktura.

Annoncering

LabVikar ApS tilbyder også annoncering, hvor vi for bare kr. 9.999 sender jeres ubeskårne stillingsopslag ud til alle vores kandidater på mail, sætter det på LabVikars Facebookside, sætter det her på hjemmesiden samt sætter det på LabVikars Linkedin-side. Samt på de professionelle jobsites, som vi samarbejder med. Resten af arbejdet tager I jer af.