fbpx

Anbefaling af GMP Kursus ved LabVikar ApS

GMP Kursus med LGP Consult hos LabVikar ApS

Anbefaling af GMP Kursus ved LabVikar ApS og LGP Consult – let forståeligt og også underholdende undervejs.

Jeg har deltaget på GMP kursus ved LabVikar ApS med LGP Consult den 13+14 juni 2019.

Kurset var rigtig godt og Nicki fra LGP Consult var super god til at gøre et lidt tungt emne let forståeligt og også underholdende undervejs.

Jeg er sikker på, at det at have deltaget på kurset og have et bevis på det, vil hjælpe mig i min fremadrettede jobsøgning….

Karina Both Andersen
Ledig
Tindbæk

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.