Anbefaling af Vaccina-Blod-Kurset

Anbefaling af Vaccina-Blod-Kurset
Jeg vil gerne takke jer allesammen for den gode oplevelse i Skallerup Seaside Resort. Det var totalt dejligt at være derhenne og opleve stedet derovre ❤ Jeg er taknemlig for, at jeg havde chancen for at deltage i programmerne (vaccinationskurset og blodprøvekurset). Jeg vil også gerne rose Rikke Merton for at behandle mig godt og tage imod mig, for uden hende ville jeg ikke være i stand til at deltage i kurserne ? Til sidst vil jeg også gerne takke de fantastiske læger for at give værdifuld information relateret til forløbet og for deres høje faglige niveau og vidunderlige behandling.

.

Hiba Aoude
Laborant
København N
2022

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!