De varmeste anbefalinger herfra

Jeg blev anbefalet LabVikar af en bekendt, og efter at havde været væk fra tandlægebranchen i mere end 10 år, hjalp LabVikar mig hurtigt med at finde et job som tandklinikassistentvikar.

Jeg kan derfor klar videre anbefale LabVikar, da de er professionelle, søde og effektive.

Derudover sender LabVikar løbende jobopslag til dig, eller kontrakter dig direkte, når de ser et match mellem dig og en af deres kunder – til et evt. kommende job.

Når du bliver ansat et sted, kontakter LabVikar dig indimellem, for at høre om alt er som det skal være, hvilket er rart og betryggende.

Julie Ravn
Tandklinikassistent hos Oris tandlægerne i Lyngby
Sjælland
Juni
2023

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!