fbpx

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger

Min personlige samtale med Rikke var utrolig inspirerende. Hun fik mig til at tænke i helt andre baner. Jeg følte, jeg var den eneste ene. Hun var der 100%

Tusinde tak til Rikke og LabVikar.

Jeg tog uddannelsen til laborant sammen med Rikke. Jeg ved at Rikke er et kreativt, ihærdigt og anderledes tænkende menneske. Så da jeg i juli 2011 stod uden job, vidste jeg, at jeg skulle have fat i Rikke og LabVikar.

Min personlige samtale med Rikke var utrolig inspirerende. Hun fik mig til at tænke i helt andre baner. Jeg følte, jeg var den eneste ene. Hun var der 100 % for mig. Også når jeg efterfølgende havde brug for hjælp til at skrive ansøgninger. Hun gav mig et kærligt spark bagi.

Jeg har også været så heldig at være på LabVikar´s blodprøvetagningskursus. Et kursus jeg varmt kan anbefale til alle andre, der vil øge deres kompetencer, og stå bedre i forhold til jobsøgning. Jeg fik job som laborant på KBF, OUH, 2 dage efter jeg havde afsluttet LabVikar´s blodprøvetagningskursus. Kurset hjalp mig helt klart et godt stykke ad vejen, imod mit nye job.

Jeg kan kun sige, at jeg fik fornyet energi og troen på mig selv tilbage, ved at samarbejde med LabVikar (Rikke). Så de varmeste anbefalinger til Rikke og LabVikar.

Karina Rasmussen
Odense

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.