De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger
Min personlige samtale med Rikke var utrolig inspirerende. Hun fik mig til at tænke i helt andre baner. Jeg følte, jeg var den eneste ene. Hun var der 100%

Tusinde tak til Rikke og LabVikar.

Jeg tog uddannelsen til laborant sammen med Rikke. Jeg ved at Rikke er et kreativt, ihærdigt og anderledes tænkende menneske. Så da jeg i juli 2011 stod uden job, vidste jeg, at jeg skulle have fat i Rikke og LabVikar.

Min personlige samtale med Rikke var utrolig inspirerende. Hun fik mig til at tænke i helt andre baner. Jeg følte, jeg var den eneste ene. Hun var der 100 % for mig. Også når jeg efterfølgende havde brug for hjælp til at skrive ansøgninger. Hun gav mig et kærligt spark bagi.

Jeg har også været så heldig at være på LabVikar´s blodprøvetagningskursus. Et kursus jeg varmt kan anbefale til alle andre, der vil øge deres kompetencer, og stå bedre i forhold til jobsøgning. Jeg fik job som laborant på KBF, OUH, 2 dage efter jeg havde afsluttet LabVikar´s blodprøvetagningskursus. Kurset hjalp mig helt klart et godt stykke ad vejen, imod mit nye job.

Jeg kan kun sige, at jeg fik fornyet energi og troen på mig selv tilbage, ved at samarbejde med LabVikar (Rikke). Så de varmeste anbefalinger til Rikke og LabVikar.

Karina Rasmussen
Odense
Oktober
2011

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!