Derfor kan jeg kun på det varmeste anbefale Rikke Merton og LabVikar ApS.

Vejen til drømmejobbet!
I dag sidder jeg i fast job hos en vaccine producent. Et job jeg er utrolig glad for. Derfor kan jeg kun på det varmeste anbefale LabVikar ApS.

I 2012 stod jeg som ny uddannet laborant. Laborantuddannelsen var ikke min første erhvervs uddannelse, så jeg var ikke helt grøn på arbejdsmarkedet – dog som laborant var jeg helt grøn. Det blev til nogle forskellige job i forskellige virksomheden, korte så som længere ansættelser.

I efteråret 2015 blev jeg ledig igen og jeg kunne mærke at jeg virkelig trængte til at find mit forever job. Det var en udfordring, for på mange måder var jeg stadig ret grøn i mit fag og ikke den yngste i klubben af ansøgere til laborant jobbet.  I min trawlen på nettet, faldt jeg over et kursus som LabVikar udbød i Rejsemedicin, Blodprøvetagning og Vaccinationsteknik….

Arrangøren af dette kursus Rikke Merton, var utrolig arrangeret. I marts 2016 deltog jeg i dette kursus, som jeg på det varmeste kan anbefale. Ud over at lære at tage blodprøver, blev min interesse for vacciner skærpet og i 2016 kom der et stillings opslag, hvor de søgte en laborant til QC område i en vaccine produktion.

I forbindelse med jeg søgte dette job var det en fornøjelse at kunne hæfte kursus beviset fra LabVikar ApS sammen med mit CV. I dag sidder jeg i fast job, hos en vaccine producent, et job jeg er utrolig glad for og ikke midst den mappe som jeg modtag på kurset, står på mit job og troner.

Derfor kan jeg kun på det varmeste anbefale Rikke Merton og LabVikar. Rikke er en utrolig professionel og arrangeret person og jeg kan på det varmeste anbefale Rikke Merton og hendes arbejde.!

Helle Holm
Laborant
Ølstykke
Februar
2017

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.