fbpx

Det vigtigste, som LabVikar gav mig, var en fornyet tro på mig selv og min fremtid.

LabVikar hjalp mig videre

Rikke er en jovial og energisk samarbejdspartner. Men det vigtigste, som LabVikar gav mig, var en fornyet tro på mig selv og min fremtid som laborant.

LabVikar ApS udfylder et betydeligt hul i den danske vikarbranche. Jeg har selv mærket, hvilken positiv forskel det gør at blive labvikar.

Da jeg gik ud fra Laborantskolen, havde jeg umådeligt svært med at finde arbejde. Finanskrisen rasede og markedet var mættet af håbefulde dimittender, men jeg forstod det ikke. Jeg troede længe, at jeg var den eneste, og mit selvværd led et årelangt sammenbrud.

LabVikar hjalp mig videre. Rikkes nystartede firma gjorde det nemmere for mig og andre at søge flere korte laboratoriefaglige jobs. Og en dag lykkedes det! Rikke ansatte mig som labvikar hos Arla. Lønnen og arbejdsforholdene var gode, og Rikke sendte mig endda en frynsepakke med gaver undervejs i vikariatet. Hun er en jovial og energisk samarbejdspartner. Men det vigtigste, som LabVikar gav mig, var en fornyet tro på mig selv og min fremtid som laborant.

Ildsjælen Rikke har på et lille område glædet og hjulpet mange som mig med at finde job. LabVikar er det eneste vikarbureau i Danmark, som har fokuseret så intenst på laboratoriebranchen, og det er der fortsat behov for.

Lars Bang Simonsen
Jobsøgende laboratorietekniker

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.