Drømmejob som blodprøvetager.

Fra grafiske branche til hospitalssektoren.
Meluna var med på LabVikars blodprøvekursus – og mindre end 2 uger efter kurset, havde Meluna sin første arbejdsdag på Odense Universitetshospital.

Meluna havde oprindeligt et stort ønske om at arbejde med mennesker. Omstændighederne førte hende dog ud på et årelangt eventyr i den grafiske branche. Hun længes nu tilbage til sit sundhedsfaglige fag og kontaktede derfor LabVikar ApS for at høre om vi kunne hjælpe. Det kunne vi naturligvis. Vi foreslog Meluna at tage med på næstkommende blodprøvekursus. Kort tid efter, i slutningen af maj 2018, deltog Meluna på LabVikars kursus i Rendyrket Blodprøvetagning. Kurset blev gennemført med stort engagement. Hun havde et brændende ønske om at gøre brug af de nye færdigheder hurtigst muligt – og mindre end 2 uger efter, i starten af juni 2018, havde Meluna sin første arbejdsdag på Ambulatoriet for Klinisk Biokemi og Farmakologi, på Odense Universitetshospital.

Meluna
Bioanalytiker
Odense
Januar
2021

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

God service. Kompetente medarbejdere. Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.