fbpx

Dygtige medarbejdere

Dygtige medarbejdere

Vi kan kun anbefale LabVikar til andre virksomheder, idet deres kartotek af medarbejdere dækker bredt og at de har medarbejdere med de rette kompetencer.

Vi har anvendt LabVikar til at finde frem til vores nye medarbejdere både via formidling og annonce. Vi har i dag ansat to dygtige medarbejdere hos Controlled Polymers A/S igennem LabVikar,  begge opgaver har LabVikar udført med succes Vi kan kun anbefale LabVikar til andre virksomheder, idet deres kartotek af medarbejdere dækker bredt og at de har de rette medarbejdere med de rette kompetencer.

Rikke Maj Ager
Laboratory and R&D Manager
Controlled Polymers A/S

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.