fbpx

En erfaren konsulent

En erfaren konsulent

Dette er ikke kun godt for mig, men også for LabVikars kunde, hvis de en dag har brug for en ansat som mig.

LabVikar ApS er et seriøst rekrutteringsbureau. Dette indtryk fik jeg, da jeg kom til personale samtale med en konsulent i deres kontor for 2 år siden. Konsulenten stillede nogle relevante spørgsmål til mig, hvilket viste at hun var en erfaren konsulent.

For nylig har jeg fået min levnedsbeskrivelse lagt på LabVikar hjemmeside. For at skrive den har Rikke Merton, direktør af LabVikar ApS, brugt forskellige referencer, både skriftlige og mundtlige, på mig fra mine tidligere arbejdspladser samt LabVikars konsulents udtalelserne på mig. Min levnedsbeskrivelse afspejler derfor præcist både mine faglige og personlige kompetencer. Dette er ikke kun godt for mig, men også for LabVikars kunde, hvis de en dag har brug for en ansat som mig.

Jeg vil gerne takke Rikke Merton for dette arbejde og jeg ønsker LabVikar ApS held og lykke fremover.

LabVikar ID 830
Cand.scient. i molekylær- og cellebiologi
Odense

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.