fbpx

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse

Jeg vil takke LabVikar og Rikke for de fantastiske og dejlige oplevelse har fået og samt ønske dem held og lykke i fremtiden.

Jeg er en uddannet bioanalytiker, som har arbejdet på forskellige sygehuse i vikariater. Jeg blev ledig og havde søgt job i flere måneder, men har ikke fundet noget. Så hørte jeg om Labvikar og tilmeldte ind. Pludselig ringede Rikke en dag og spurgte mig om jeg kunne komme ud på nogle skoler og tage blodprøver på nogle skoleelever i forbindelse med noget projekt forskning på Odense SDU (syddanskuniversitet) og samt efterbehandle prøverne på universitet. Det var bare en dejlig mulighed som ventede mig. Jeg har altid været glad for blodprøvetagninger og samt skulle prøve noget nyt i forbindelse med det var spændende. Det var så godt at prøve nyt, som kan styrke ens selvtillid.
Efter nogle måneder, så jeg et opslag på facebook, om labvikar søgte en vikar til Grønland. Uden tvivl og tanken, ringede jeg med det samme til Rikke og sagde jeg gerne var interesserede og vil afsted . Det var noget af min drøm at komme til Grønland, som jeg altid har haft . Med det samme sagde Rikke, hun skulle gerne for mig afsted. Det var bare så vidunderlig og en fantastiske oplevelse, som aldrig kan glemmes .
Rikke er en meget sød og venlig person, der iværksætter sine medarbejder og behandler dem med sin varme hjerte , det er så dejlig og tryg at være hos . Det er ligesom at være i familien .
Jeg vil takke labvikar og Rikke for de fantastiske og dejlige oplevelse har fået og samt ønske dem held og lykke i fremtiden.

Labvikar 97
Bioanalytiker
Svendborg

Seneste anbefalinger

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.