En fornøjelse

En fornøjelse
Der er for mig ingen tvivl om at vi igen vil vælge LabVikar næste gang vi får brug for en ekstra hånd.

Jeg vil gerne benytte denne mulighed for at takke dig for den hjælp du har ydet os i forbindelse med dette vikariat, og det har været en fornøjelse for mig, at kunne kontakte dig de gange der har været brug for det. Der er for mig ingen tvivl om at vi igen vil vælge LabVikar næste gang vi får brug for en ekstra hånd.

Per Martin Jensen
Kvalitets- & Miljøchef
Aqua d’or mineral water a/s
November
2010

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.