fbpx

Et voksende vikarbureau

Et voksende vikarbureau

Rikke arbejder professionelt og der finder altid et personligt møde sted mellem vikaren og Rikke, hvor begge parter ser hinanden an, inden vikaren optages.

I forbindelse med et interessant stillingsopslag blev jeg opmærksom på Labvikar. Jeg kunne svagt erindre at have læst/hørt om Rikke Merton og Labvikar i de lokale medier, men havde ikke forbundet vikarbureauet med Bioanalytikere og Bioanalytikerjobs. Men her blev jeg så klogere!

Rikke Merton har mange forskellige faggrupper i sin stald – bl.a.. Bioanalytikere. Rikke arbejder professionelt og der finder altid et personligt møde sted mellem vikaren og Rikke, hvor begge parter ser hinanden an, inden vikaren optages i Labvikar. I mødet med Rikke oplevede jeg en glad og seriøst arbejdende direktør, som var åben og ærlig og som havde 100 % styr på tingene.

I forbindelse med vikarjobs hos Rikke oplevede jeg igen en ihærdighed og et gå-på-mod, som kun kan smitte og glæde. Rikke er generelt kreativt tænkende og har fokus på både vikarens og kundens behov og brænder for Labvikar. En god og dygtig direktør i et voksende vikarbureau.

LabVikar ID 478
Bioanalytiker

Seneste anbefalinger

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.