fbpx

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse

Alt fungerede som det skulle med rejse, bolig, arbejde og løn, så jeg har været rigtig glad for samarbejdet med LabVikar og den oplevelse jeg fik.

Jeg er tilknyttet LabVikar og var sidste år 1½ måned i Grønland. Jeg så stillingen på hjemmesiden og kontaktede LabVikar som var meget søde og hjælpsomme. Der gik lidt tid inden jeg fik alt på plads derhjemme, men Rikke var meget tålmodig og jeg fik mulighed for at få det hele på plads og kunne endelig tage af sted i oktober. Det var en kæmpe oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Hospitalssystemet i Grønland er meget anderledes end i Danmark og det var et meget lærerigt ophold for mig. Naturen er så smuk som ingen andre steder jeg har oplevet og når jeg havde fri fik jeg mulighed for at sejle rundt mellem isbjergene, køre i hundeslæde og i det hele taget lærer grønlænderne at kende som de søde og glade mennesker de er. Alt fungerede som det skulle med rejse, bolig, arbejde og løn, så jeg har været rigtig glad for samarbejdet med LabVikar og den fantastiske oplevelse jeg fik gennem dem. Så stor tak til Rikke og held & lykke med LabVikar. Jeg håber at der bliver mulighed for et samarbejde igen 🙂

Christina Elm Andersen
Bioanalytiker

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.