Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Alt fungerede som det skulle med rejse, bolig, arbejde og løn, så jeg har været rigtig glad for samarbejdet med LabVikar og den oplevelse jeg fik.

Jeg er tilknyttet LabVikar og var sidste år 1½ måned i Grønland. Jeg så stillingen på hjemmesiden og kontaktede LabVikar som var meget søde og hjælpsomme. Der gik lidt tid inden jeg fik alt på plads derhjemme, men Rikke var meget tålmodig og jeg fik mulighed for at få det hele på plads og kunne endelig tage af sted i oktober. Det var en kæmpe oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Hospitalssystemet i Grønland er meget anderledes end i Danmark og det var et meget lærerigt ophold for mig. Naturen er så smuk som ingen andre steder jeg har oplevet og når jeg havde fri fik jeg mulighed for at sejle rundt mellem isbjergene, køre i hundeslæde og i det hele taget lærer grønlænderne at kende som de søde og glade mennesker de er. Alt fungerede som det skulle med rejse, bolig, arbejde og løn, så jeg har været rigtig glad for samarbejdet med LabVikar og den fantastiske oplevelse jeg fik gennem dem. Så stor tak til Rikke og held & lykke med LabVikar. Jeg håber at der bliver mulighed for et samarbejde igen 🙂

Christina Elm Andersen
Bioanalytiker

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!