fbpx

Følte mig velkommen

Følte mig velkommen

Da jeg første gang kontaktede LabVikar, fik jeg en varm modtagelse. Det var også vigtigt for mig, at der var styr over tingene.

Da jeg første gang kontaktede LabVikar, fik jeg en varm modtagelse. Det var også vigtigt for mig, at der var styr over tingene, og det er der. Efter mit første møde stod jeg bagefter med en følelse af, at jeg var velkommen som person og ikke endnu en kunde. Jeg har ikke været i vikariat hos LabVikar, men der bliver taget hånd om én, man bliver ikke glemt i bunken. Jeg blev meget hurtig meldt på blodprøvetagningskursus, det har senere givet mig et fuldtids arbejde.

Så inderlig tak til LabVikar.

Maria Nielsen
Laborant

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.