Følte mig velkommen

Følte mig velkommen
Da jeg første gang kontaktede LabVikar, fik jeg en varm modtagelse. Det var også vigtigt for mig, at der var styr over tingene.

Da jeg første gang kontaktede LabVikar, fik jeg en varm modtagelse. Det var også vigtigt for mig, at der var styr over tingene, og det er der. Efter mit første møde stod jeg bagefter med en følelse af, at jeg var velkommen som person og ikke endnu en kunde. Jeg har ikke været i vikariat hos LabVikar, men der bliver taget hånd om én, man bliver ikke glemt i bunken. Jeg blev meget hurtig meldt på blodprøvetagningskursus, det har senere givet mig et fuldtids arbejde.

Så inderlig tak til LabVikar.

Maria Nielsen
Laborant

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!