fbpx

Fokus på faglige kompetencer

Fokus på faglige kompetencer

Det er i mine øjne en god ide, at have en profil ved siden af sit CV. Sommetider lykkes det bare ikke, at beskrive sig selv med de rette ord.

Det var midt i maj måned, da jeg fik en invitation fra LabVikar til en samtale. Samtalen foregik i en hyggelig atmosfære. Rikke stillede også de rigtige spørgsmål, både hvad det faglige og det personlige angik. Derfor kunne jeg godt genkende mig i profilen, som hun skrev efter vores samtale. Det er i mine øjne en god ide, at have en profil ved siden af sit CV. Sommetider lykkes det bare ikke, at beskrive sig selv med de rette ord. Således at der beskrives ens erfaringer og kundskaber, uden at det bliver over- eller underdrevet. Jeg vil gerne takke Rikke, fordi hun har virkelig sat fokus på mine faglige kompetencer. Nu står den på hjemmesiden, så jeg kan håbe på, at profilen bliver læst af fagfolk, som har brug for mine erfaringer og kunne tænke sig, at prøve dem.

Beate Mueller
Kemiker

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.