Fokus på faglige kompetencer

Fokus på faglige kompetencer
Det er i mine øjne en god ide, at have en profil ved siden af sit CV. Sommetider lykkes det bare ikke, at beskrive sig selv med de rette ord.

Det var midt i maj måned, da jeg fik en invitation fra LabVikar til en samtale. Samtalen foregik i en hyggelig atmosfære. Rikke stillede også de rigtige spørgsmål, både hvad det faglige og det personlige angik. Derfor kunne jeg godt genkende mig i profilen, som hun skrev efter vores samtale. Det er i mine øjne en god ide, at have en profil ved siden af sit CV. Sommetider lykkes det bare ikke, at beskrive sig selv med de rette ord. Således at der beskrives ens erfaringer og kundskaber, uden at det bliver over- eller underdrevet. Jeg vil gerne takke Rikke, fordi hun har virkelig sat fokus på mine faglige kompetencer. Nu står den på hjemmesiden, så jeg kan håbe på, at profilen bliver læst af fagfolk, som har brug for mine erfaringer og kunne tænke sig, at prøve dem.

Beate Mueller
Kemiker

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

God service. Kompetente medarbejdere. Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.