Formidlende ”mellemmand”

Formidlende ”mellemmand”
Under samtalen fik jeg virkelig indtryk af, at både Rikke (Labvikar) og jeg, fik sporet os ind på de kompetencer jeg har at tilbyde.

Det var en fornøjelse at møde en særdeles engageret Rikke til den personlige samtale, som afholdes i rare ”hjemlige” omgivelser. Under samtalen fik jeg virkelig indtryk af, at både Rikke (Labvikar) og jeg, fik sporet os ind på de kompetencer jeg har at tilbyde, og de ønsker jeg har til et godt job.

Og der gik ikke lang tid inden et fornuftigt deltidsjob dukkede op. I den mellemliggende tid var dialogen absolut ikke død, og informationsniveauet godt. Nu jeg er i job, spørger Rikke stadig til mit ”velbefindende” – det er sgú da rart. Så hvis andre har lyst til nye udfordringer, tøver jeg ikke med at anbefale Rikke og Labvikar til at være formidlende ”mellemmand”.

Poul Westermann
Bioanalytiker
Vanløse
Oktober
2011

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!