fbpx

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed

Jeg er glade for at kunne anbefale LabVikar, som igennem 2 år har været en del af min hverdag.

Jeg er glade for at kunne anbefale LabVikar, som igennem 2 år har været en del af min hverdag – hvor kundeservice og kontakt til medlemmerne var en del af min dagligdag.

Rikkes udadvendthed og sociale natur er karakteristika som har gjort hende til en meget vellidt person blandt både kandidater og kunder. Hendes respekt for sine omgivelser er et stærkt kort for hende.

Rikke er desuden en meget varm og dynamisk person som forstår at holde gode relationer med hele sin omgangskreds. Hun er desuden meget ansvarsfuld, autonom og meget værdsat i hendes arbejde, som jeg også mener er en nødvendighed for at kunne overleve i vikarbranchen.

Jeg mener at LabVikar ApS vil være en solid samarbejdspartner, der vil give Dem og deres firma fuld tilfredshed.

Michel Fares
Cand. Scient Genteknologi

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.