Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed
Jeg er glade for at kunne anbefale LabVikar, som igennem 2 år har været en del af min hverdag.

Jeg er glade for at kunne anbefale LabVikar, som igennem 2 år har været en del af min hverdag – hvor kundeservice og kontakt til medlemmerne var en del af min dagligdag.

Rikkes udadvendthed og sociale natur er karakteristika som har gjort hende til en meget vellidt person blandt både kandidater og kunder. Hendes respekt for sine omgivelser er et stærkt kort for hende.

Rikke er desuden en meget varm og dynamisk person som forstår at holde gode relationer med hele sin omgangskreds. Hun er desuden meget ansvarsfuld, autonom og meget værdsat i hendes arbejde, som jeg også mener er en nødvendighed for at kunne overleve i vikarbranchen.

Jeg mener at LabVikar ApS vil være en solid samarbejdspartner, der vil give Dem og deres firma fuld tilfredshed.

Michel Fares
Cand. Scient Genteknologi
Oktober
2010

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.