Genialt værktøj til virksomheder

Genialt værktøj til virksomheder
Jeg håber at andre vil tilkendegive DERES mening og deres oplevelser med LabVikar, så vi sammen kan underbygge værdien og vigtigheden af dette vikarbureau.

Jeg synes at LabVikar ApS er et genialt værktøj til virksomheder der bare så meget som “lugter” lidt af laboratorie og hvide kitler. Også dem uden eget laboratorium. For LabVikar ApS har det hele – og lidt til.
Personligt har jeg haft godt udbytte af min tilknytning til LabVikar ApS siden 2011, både hvad angår sparring og reelt arbejde. Således har jeg for eksempel også arbejdet PÅ LabVikars kontor i Odense i 2014 – og jobbet indebar lidt af hvert. Lige fra kundebesøg på Als. Over Usability Test ved en virksomhed der er førende inden for immunoassay-apparater i Brønshøj. Og til CPH LabMed’s messe i København. Efter min praktik endte jeg i fast arbejde hos en af LabVikars kunder – førende leverandør indenfor æg behandling, æg sortering , udstyr til slutningen af linjen og robotteknologi mv. Jeg håber at andre vil tilkendegive DERES mening og deres oplevelser med LabVikar ApS, så vi sammen kan underbygge værdien og vigtigheden af dette laboratoriespecifikke vikarbureau.

Pia Dannemand
Laborant
Odense
December
2014

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

God service. Kompetente medarbejdere. Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.