fbpx

Glad LabVikar fra Den Rå Gazelle Elite i Grønland!

Tak for at I sendte mig til Grønland.

En hilsen fra LabVikar 1813 i det kolde nord – som rejste fra Danmark den 27/3-19

Der er blevet taget godt imod mig og jeg er allerede faldet godt til i Tasiilaq. Arbejdet går super fint og jeg er hurtigt blevet selvkørende. Naturen er ubeskrivelig og menneskerne der bor samt arbejder her er varme og venlige. Jeg er blevet forelsket i Grønland fra starten. Endnu engang tak for at I gav mig denne mulighed.

Zunaida Pelegrino
Bioanalytiker
Odense

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.