Glade for samarbejdet

Glade for samarbejdet
Vi har været utrolig glade for samarbejdet med LabVikar og dig, og jeg vil ikke betænke mig på at bruge dig en anden gang.

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med LabVikar og dig, og jeg vil ikke betænke mig på at bruge dig en anden gang, og jeg anbefaler dig også gerne til andre.

May Britt Dyvelkov
Chief Financial Officer
ViroGates
Marts
2012

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.