God fleksibilitet

God fleksibilitet
Alt i alt er det vores opfattelse, at vi har et værdifuldt samarbejde, som vi håber vedvarer.

Amminex A/S har samarbejdet med Labvikar i mere end 1 år, og har i den periode været rigtigt godt tilfreds med samarbejdet.

Hos Labvikar er der altid god mulighed for at stille specifikke krav til kandidaternes kompetencer, og Rikke Merton – virksomhedens Direktør – er meget hurtig til at levere kandidaterne, hvilket er af stor betydning for os.

Der er en rigtig god fleksibilitet indbygget i samarbejdet, og det er vores indtryk at Rikke virkelig forsøger at matche vores behov med de kandidater, hun har.

Alt i alt er det vores opfattelse, at vi har et værdifuldt samarbejde, som vi håber vedvarer.

Charlotte Lindgren
HR Business Partner
Amminex A/S
Februar
2011

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.