fbpx

God grund til at bruge Labvikar

God grund til at bruge Labvikar

Det er sjældent at møde et menneske, som man fra første færd føler at have kendt hele livet – og hvor er det givende at møde et så engageret et menneske.

Efter 7 års ansættelse i samme firma ramte finanskrisen, og jeg stod som laborant uden arbejde. Jeg søgte mange jobs i løbet af et års tid – men min alder i 50’erne gjorde det umuligt at komme til samtale, endsige få et job.

Min kontakt med Rikke ændrede helt min indstilling til muligheden for at få et job – trods min alder. Det er sjældent at møde et menneske, som man fra første færd føler at have kendt hele livet – og hvor er det givende at møde et så engageret et menneske som Rikke.

Jeg er helt overbevist om, at Rikke taler sandt, når hun mener, at det sommetider er nemmere for hende gennem sine personlige kontakter med firmaer at formidle jobs til kandidater, end det er for kandidaterne selv at skaffe  jobs. Alene dette argument er en god grund til at bruge Labvikar.

Jeg har sidenhen – og inden Rikke overhovedet fik mulighed for at arbejde for min sag – fået arbejde indenfor en helt anden branche – så indtil videre er mit kandidatur stillet i bero, men jeg vender tilbage, såfremt jeg får behov for det.

LabVikar ID 892

Seneste anbefalinger

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.