fbpx

God til matchmaking

God til matchmaking

LabVikar har fremsendt en skriftlig vurdering af de enkelte kandidater og har været god til at matche firmaets behov og udvist fin fleksibilitet.

Agrolab har i flere omgange benyttet LabVikar til at finde vikarer, dels til kundeservice, dels en prøvetager. Prøvetageren blev efterfølgende fastansat. LabVikar har fremsendt en skriftlig vurdering af de enkelte kandidater og har været god til at matche firmaets behov og udvist fin fleksibilitet. Jeg kan således anbefale LabVikar og vil selv kontakte firmaet igen, hvis der opstår behov.

Esben Kongsgaard Jensen
Market Manager
AgroLab LaborGruppe

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.