fbpx

Godt tjent

Godt tjent

Jeg har været ansat hos flere store vikar bureauer, og Rikke klarer sig i forhold til dem mindst lige så godt.

Jeg har haft kontakt med Rikke siden starten i 2006. Det er nemt at betragte Rikke som en kollega og god ven, frem for en arbejdsgiver. De af os der vil, kender efterhånden Rikke godt, og hun er ret åben om sine forhold, det værende sig om både firma og personlige sager. Denne åbenhed der ofte kommer til at virke begge veje, gør at Rikke nok kender sine kandidater bedre end andre vikar bureauer.

Det er vigtigt at gøre sig klart at en laborant er en kompleks sag. Vi kan alt muligt, og har hver især sine specialer, derfor er det vigtigt at have en konsulent der har et indgående kendskab til laboratorier, metoder og personligheder.

Jeg har været ansat hos flere store vikar bureauer, og Rikke klarer sig i forhold til dem mindst lige så godt. Jeg har ingen problemer haft med min ansættelse eller udbetalinger i vikariatet, og mener at kunden jeg fik ansættelse hos, havde god gavn af netop de kvalifikationer, Rikke ved jeg besidder.

Måske er jeg en smule forudindtaget idet vi har kendt hinanden, i efterhånden en del år. Men det er mit indtryk at både vikarer og kunder er godt tjent ved at bruge LabVikar.

Charlotte Petersson
Laborant
Korsør

Seneste anbefalinger

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.