Helt uden problemer

Helt uden problemer
Hos LabVikar kigger man på færdigheder frem for på titler. Så vi endte med at få mere end fuld valuta for pengene med en medarbejder vi sidenhen ansatte.

“Vi skulle bruge en Laborant med nogle helt konkrete kvalifikationer, og hos LabVikar kigger man på færdigheder frem for på titler. Så vi endte med at få mere end fuld valuta for pengene med en medarbejder vi sidenhen ansatte internt uden problemer”

Dorte Kousgaard
Secretary
ACE Biosciences A/S

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.