Hurtig og effektiv hjælp – LabVikar er lydhør overfor vores behov

De seneste to gange har LabVikar hjulpet med at finde egnede kandidater på meget kort tid.

I første omgang viste det sig desværre at matchet med kandidaten ikke var helt det vi søgte efter, og LabVikar stod straks klar til at finde en ny kandidat, der var et bedre match til den opgave vi skulle have løst.

LabVikar er lydhør overfor vores behov, og de arbejder effektivt med at finde kandidater, der kunne starte med det samme.

Camilla Nørskov Laursen
Team Lead, R&D Lab, Riemann
Hillerød
April
2023

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.