fbpx

Ingen forpligtigelser

Ingen forpligtelser

Jeg kan på det varmeste anbefale Labvikar til andre laboranter uanset hvor de bor i landet eller hvor mange års joberfaring de har.

Min erfaring med Labvikar er udelukkende positiv. Efter at være skrevet op i deres kandidatregister i 2008, har jeg løbende modtaget relevante stillingsopslag inde for mit arbejdsområde. I efteråret 2009 søgte de akut en laborant til et vikariat hos Vejteknisk Institut i  Fløng og jeg henvendte mig med en begrundet interesse for stillingen. Allerede i løbet af to uger havde jeg været til jobsamtale og underskrevet en kontrakt. Grundet gensidig tilfredshed fra arbejdsgiver og jeg har dette udviklet sig til en fastansættelse.
Labvikar er et yderst professionelt vikarbureau og Rikke er aldrig længere end et opkald væk. Jeg kan på det varmeste anbefale Labvikar til andre laboranter uanset hvor de bor i landet eller hvor mange års joberfaring de har. Der er ingen forpligtigelser ved at være skrevet op i deres kandidatregister og det åbner op for et utal af nye jobmuligheder. Jeg kan takke Labvikar for, at jeg i dag er i den stilling der opfylder alle mine behov.

Peter Larsen
Laborant

Seneste anbefalinger

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.