Ingen forpligtigelser

Ingen forpligtelser
Jeg kan på det varmeste anbefale Labvikar til andre laboranter uanset hvor de bor i landet eller hvor mange års joberfaring de har.

Min erfaring med Labvikar er udelukkende positiv. Efter at være skrevet op i deres kandidatregister i 2008, har jeg løbende modtaget relevante stillingsopslag inde for mit arbejdsområde. I efteråret 2009 søgte de akut en laborant til et vikariat hos Vejteknisk Institut i  Fløng og jeg henvendte mig med en begrundet interesse for stillingen. Allerede i løbet af to uger havde jeg været til jobsamtale og underskrevet en kontrakt. Grundet gensidig tilfredshed fra arbejdsgiver og jeg har dette udviklet sig til en fastansættelse.
Labvikar er et yderst professionelt vikarbureau og Rikke er aldrig længere end et opkald væk. Jeg kan på det varmeste anbefale Labvikar til andre laboranter uanset hvor de bor i landet eller hvor mange års joberfaring de har. Der er ingen forpligtigelser ved at være skrevet op i deres kandidatregister og det åbner op for et utal af nye jobmuligheder. Jeg kan takke Labvikar for, at jeg i dag er i den stilling der opfylder alle mine behov.

Peter Larsen
Laborant

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!