Invester i dig selv, meld dig ind og forvent arbejde.

LabVikar arbejder ikke alene for at finde en kandidat til en stilling, men i højere grad for at finde en stilling til kandidaten. Hos LabVikar er man ikke et søgeord skjult i en dårlig algoritme på et støvet kontor, hvilket var min oplevelse af de fleste vikar bureauer.

LabVikar’s engagement er enestående resultatorienteret med hjertet dybt rodfæstet i en stærk tro på at der er en arbejdsplads der mangler lige netop DIG.

De arbejder utrætteligt på at det skal lykkedes for dig at få ikke bare et vikariat, men en fast stilling. De tror på dig, når du glemmer selv at tro, løfter dig op uden at du skal gøre ret meget andet end at vælge til eller fra.

Aldrig har jeg oplevet et mere effektivt, omsorgsfuldt, opmuntrende samarbejde end med LabVikar. Det første jeg gør ved arbejdsløshed, er at melde det til LabVikar. For det giver ro i sind og sjæl, at vide det kun handler om tid så er der arbejde.

Jeg er dybt taknemmelig og glad for LabVikar. Melder mig aldrig ud.

Det lyder måske for godt til at være sandt.

PRØV DET, intet at tabe alt at vinde.

Det er ikke jobcenteret du skal lægge din lid til.

Det ved du….det ved jeg.

Invester i dig selv, meld dig ind i LabVikar og forvent arbejde.

Eva Hagen-bay
Laborant og Professionsbachelor i laboratorieteknologi – ansat som Kvalitets-koordinator ved Dentallaboratorie.
Jylland
Juni
2024

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

God service. Kompetente medarbejdere. Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.