fbpx

Jeg har været helt tryg ved mit første vikariat

Rikke er nem at komme i kontakt med. Meget positiv oplevelse. Jeg kan klart anbefale Labvikar til andre.

Jeg er meget tilfreds med at være vikar hos Labvikar, hvor Rikke er nem at komme i kontakt med både telefonisk og på mail/sms og er god til at komme med hurtige svar og løsninger. Jeg har været helt tryg ved mit først vikariat og kan klart anbefale Labvikar til andre. Jeg havde egentlig ikke forventet det helt store da jeg oprettede mig i databasen i efteråret 2020, og så er det jo ekstra glædeligt at Labvikar havde et vikariat til mig i staren af 2021 og ydede en fantastisk service omkring ansættelsesforløbet. Hvis der var det mindste jeg var i tvivl om var Rikke klar til at svare på mine spørgsmål. Som da jeg f.eks. havde problemer med at logge ind i tidsregistreringssystemet og jeg var i tvivl omkring overarbejde. Rikke brænder for at få tingene til at lykkedes og er meget opmærksom på min trivsel og at levere den lovede arbejdsindsats til virksomheden.

Tina Lizzi Larsen
Miljøtekniker
Randers

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.