Jeg kan kun anbefale Labvikar til jer alle!

Hurtig vej til nyt job og nye udfordringer
For mig er det at komme ud som vikar det allerbedste som jobsøgende. Jeg er ikke en haj til at skrive ansøgninger – men jeg elsker at vise hvad jeg kan.

Tilbage i efteråret 2015 tilmeldte jeg mig som vikar ved Labvikar, da jeg var nyuddannet og viste ikke helt, hvad jeg gerne ville ende med at arbejde inden for.

Efter få dage havde jeg mit første vikariat. Det blev til en måned i vikariat og en efterfølgende fastansættelse. Da jeg efter et år indså, at det var på tide at prøve noget nyt tænkte jeg med det samme på muligheden for at være vikar igen.

Dette gav hurtigt pote for det varede ikke mange dage fra jeg blev ledig til, at jeg startede i et vikariat igen. Det er nu to måneder siden jeg fik vikariatet, og jeg har nu fået en ny fastansættelse. I denne virksomhed kan jeg se mig selv mange år frem i tiden.

For mig er det at komme ud som vikar det allerbedste som jobsøgende. Jeg er ikke en haj til at skrive ansøgninger, CV mm., men jeg elsker at komme ud og vise, hvad jeg kan.

Så hvis jeg igen om nogle år tænker, at det er på tide at prøve noget nyt, så er jeg næsten sikker på, at jeg vil gå denne vej igen.

Jeg kan kun anbefale Labvikar til jer alle!

Matilde Nielsen
Laboratory Technician
Søborg
Febuar
2017

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

God service. Kompetente medarbejdere. Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.