fbpx

Jeg kan kun anbefale Labvikar til jer alle!

Hurtig vej til nyt job og nye udfordringer

For mig er det at komme ud som vikar det allerbedste som jobsøgende. Jeg er ikke en haj til at skrive ansøgninger – men jeg elsker at vise hvad jeg kan.

Tilbage i efteråret 2015 tilmeldte jeg mig som vikar ved Labvikar, da jeg var nyuddannet og viste ikke helt, hvad jeg gerne ville ende med at arbejde inden for.

Efter få dage havde jeg mit første vikariat. Det blev til en måned i vikariat og en efterfølgende fastansættelse. Da jeg efter et år indså, at det var på tide at prøve noget nyt tænkte jeg med det samme på muligheden for at være vikar igen.

Dette gav hurtigt pote for det varede ikke mange dage fra jeg blev ledig til, at jeg startede i et vikariat igen. Det er nu to måneder siden jeg fik vikariatet, og jeg har nu fået en ny fastansættelse. I denne virksomhed kan jeg se mig selv mange år frem i tiden.

For mig er det at komme ud som vikar det allerbedste som jobsøgende. Jeg er ikke en haj til at skrive ansøgninger, CV mm., men jeg elsker at komme ud og vise, hvad jeg kan.

Så hvis jeg igen om nogle år tænker, at det er på tide at prøve noget nyt, så er jeg næsten sikker på, at jeg vil gå denne vej igen.

Jeg kan kun anbefale Labvikar til jer alle!

Matilde Nielsen
Laboratory Technician
Søborg

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.