Jeg kan varmt anbefale LabVikar ApS

Jeg har haft positiv erfaring med LabVikar ApS.

Jeg anbefaler virkelig LabVikar som en stor hjælp til alle dem, der prøver hårdt på at finde et job så hurtigt som muligt, og for alle dem, der prøver hårdt på at finde et job, men det lykkes aldrig.

Jeg har en meget positiv oplevelse med LabVikar både med hensyn til at finde et job, men også den måde, de behandler en på.

Man bliver som kandidat behandlet ordentligt, i forhold til love, regler og etik.

Rikke er et meget venligt og hjælpsomt menneske og en rigtig god vejleder.

Jeg har været tilmeldt LabVikar. I løbet af en kort tid har jeg været til en del samtaler ude ved kunderne. Indenfor en måneds tid efter første vikariat skulle jeg starte i det næste – hvilket var meget godt og hurtigt. Og efter 2 måneders vikariat blev jeg fastansat.

Jeg er meget glad for at være medlem af LabVikar, og jeg sætter pris på deres indsats og hjælp til at finde mig et job og takker Rikke mange gange for al hendes hjælp.

Freshte
Laborant-Tekniker , Unox-Smøreolie
København
Juli
2023

Seneste anbefalinger

Det gik hurtigt

Kort tid efter jeg havde kontaktet LabVikar blev jeg tilbudt et godt vikar job. Det var et dejligt sted og et godt arbejde.

Fantastisk hjælp hos Labvikar

LabVikar er forrygende, de er hjælpsomme og hurtige til at hjælpe en på vej i arbejdsmarkedet hos deres kunder, hvor man kan lære om nye metoder og evt. få en fuldtidsstilling. Jeg har kun ros, og haft et godt samarbejde som kan varmt anbefales.

Super godt vikarbureau

Labvikar har rigtige søde og hjælpsomme ansatte. Igennem dem fik jeg et 4 ugers vikariat og det endte med, at jeg nu er fastansat ved virksomheden 🙂
Kan varmt anbefales!