fbpx

Jeg stoler på dem

Jeg stoler på dem

Nu er jeg snart færdig med min barsel, og ser frem til at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Og har i den forbindelse allerede kontaktede Rikke.

Jeg stødte først gang på LabVikar, da jeg i 2008 var ledig og så at de holdt blodprøvekurser. Hvilket lige var mig, da jeg er uddannet laborant og gerne ville øge mine jobmuligheder så jeg også kunne arbejde inde for hospitalområdet.

I foråret 2008 var jeg på kursus og det var et godt og lærerigt. Jeg fandt et barselsvikariat inden for laborantområdet, men da det sluttede i efteråret 2009 kontaktede jeg Rikke da jeg gerne ville ud lave noget indtil min barsel.

Kort tid efter modtog jeg et opslag fra Rikke om at tage blodprøver på diverse skoler på Fyn. Det synes jeg lød rigtig spændende, så jeg kontaktede Rikke, sagde at jeg var interesseret i jobbet, hvis hun mente at de kunne bruge mig, da det jo var noget siden at jeg havde været på kursus i at tage blodprøver. Hun snakkede med kunden og de sagde ok – og jeg startede kort tid efter.

Jobbet bestod i at skulle tage blodprøver på skoleelever, på diverse skoler på Fyn. Jeg var meget nervøs, da det jo var længe siden jeg havde været på kursus, men var sikker på at jeg kunne klare det. Den først jeg skulle stikke var MEGET nervøs, så nervøs at hun fik ondt i hovedet.

Men da jeg vidste at det nok skyldtes spænding over blodprøvetagningen, brugte jeg et lille “trick” som jeg tidligere har brugt på mig selv ved spændinger, og det var at trykke et sted på ryggen. Og det hjalp – til stor glæde for alle parter.

Der var ingen problemer med at få taget de blodprøver som jeg skulle, Ingen af de elever som jeg skulle tage prøver på, bemærkede at jeg ikke var Bioanalytiker. Faktisk fik jeg ros, fordi at jeg tog den tid eleverne havde brug for, for at slappe af og være helt sikker på hvad der skulle ske.

Faktisk fik jeg af en elev og hendes mor besked på at de var meget positivt overraskede over at jeg kunne ramme med det samme, da eleven tidligere havde været ude for at skulle sikkes flere gang, før prøven kunne tages ordentligt. I det hele taget synes jeg at det gik som det skulle, på alle de skoler hvor jeg var ude at skulle tage prøver.

Nu er jeg snart færdig med min barsel, og ser frem til at skulle ud på arbejdsmarkedet igen. Og har i den forbindelse allerede kontaktede Rikke, da jeg er sikker på at hun kan finde et godt fast job til mig, eller et længerevarende vikarjob. Så jeg ser frem til at vi sammen finder det helt rigtige til mig. Igen 🙂

Heidi Appelby Hansen
Laborant

Seneste anbefalinger

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.