fbpx

LabVikar ApS er min private arbejds-samarbejdspartner.

Siden jeg kom til Danmark, har jeg været tilknyttet LabVikar ApS.

Erfaringen åbnede i første omgang døren til en fast stilling på OUH. Og sidenhen til min nuværende beskæftigelse i en spændende industri.

Fra starten havde jeg et håb – og håbet udviklede sig til en chance. Den ene chance blev til flere – og disse har bragt mig ud på flere spændende laboratorieopgaver rundt omkring for LabVikar ApS.

Arbejdsopgaverne igennem LabVikar har været meget forskellige undervejs. Med alt lige fra projektarbejde i et par timer og ugen og til mere faste arbejdsopgaver i bl.a. forskellige lægepraksis.

Det giver erfaring, kendskab til flere arbejdstyper og møde med mange mennesker, at være tilknyttet LabVikar ApS. Nogle gange har det været mit primære arbejde, andre gange et ekstra job ved siden af mit primære Men altid med lige stor fornøjelse.

Erfaringen åbnede i første omgang døren til en fast stilling på OUH. Og sidenhen til min nuværende beskæftigelse i en spændende industri. Hjertelig tak Rikke Merton.

 

Beata Sarna
Laborant
Ringe

Seneste anbefalinger

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.