LabVikar er DK’s bedste og mest hjælpende vikarbureau!

LabVikar er DK’s bedste og mest hjælpende vikarbureauer til at finde sit første laboratorie-job
Jeg er først og fremmest taknemmelig og imponeret over Rikkes opmærksomhed, støtte og hjælpende hånd for alle sine ledige kandidater.

Jeg er først og fremmest taknemmelig – og imponeret over – Rikkes opmærksomhed, støtte og hjælpsomhed overfor alle sin kandidater, til at finde det rette job for dem. Det kan f.eks. være hvis man er lidt grøn og nyuddannet, eller hvis man har gået ledig i noget tid og søgt adskillige stillinger uden held. Rikke bakker én op i at gøre det godt så man føler sig i trygge hænder omkring det job som man nu er kommet ud i.

Senest kan jeg ikke takke Rikke nok for at sparke døren ind for mig hos et vandanalytisk laboratorie i Birkerød, hvor jeg lige netop i maj 2021 er startet. Det mit første egentlig laborantjob med analyser efter at jeg blev færdiguddannet i efterår 2018, og jeg er meget glad for at kunne bruge min viden og evner omkring bl.a. kemi, analyseudstyr og lidt mikrobiologi.

Rikke kærer sig godt om sine kandidater og åbner døren til opgaver hos virksomheder. Jeg kom til samtale. At jeg så fik jobbet som er et vikariat i 3 måneder efter samtalen – det vil jeg give mig selv et skulderklap for.

OPFØLGNING: Efter de 3 måneder, blev Jonas fastansat ved virksomheden. Fuldt fortjent og endnu en stråle på LabVikars sol.

Jonas Viggo Andreasen
Laborant hos DONSLab
Birkerød
maj
2021

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

God service. Kompetente medarbejdere. Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.