fbpx

LabVikar kan varmt anbefales

LabVikar kan varmt anbefales

Hendes iværksætter ånd smittede af på mange måder, og gav mange inspiration til egen udvikling. Der var mange spørgsmål til kurser og videreuddannelse.

Jeg har været med som kandidat siden marts 2012. Lige siden er Rikke blevet et uundværligt netværk for mig. Hun er som jeg oplever hende, meget dedikeret. Hun har fungeret som en sparringspartner. Det er fantastisk at have en sparringspartner, der viser interesse for lige mine behov. Jeg var med i Scanlab Messen i Bella Centeret i september måned, hvor Rikke holdte foredrag om LabVikar ApS. Hun delte ud af sine erfaringer og om hvad LabVikar kan gøre for sine kunder og kandidater. Hendes visioner og om problemstillinger samt løsninger. Hendes iværksætter ånd smittede af på mange måder, og gav mange inspiration til egen udvikling. Der var mange spørgsmål til kurser og videreuddannelse.
Personligt er hun meget behagelig at være sammen med, glad og sympatisk. Jeg er meget glad for at være med i LabVikar og kan varmt anbefale andre laboranter, der er med eller uden job, at bruge LabVikar som en kilde til personlig og faglig udvikling.

Sati Demirtas
Laborant
Slagelse

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.