LabVikar kender kompetencer og personlighed på dem som de sender.

Stort medspil – mange i netværket – et stort plus
LabVikar havde en stort udpluk af mulige kandidater med kompetancer, som matchede helt og delvist op mod det vi mente vi søgte.

En god kandidat kom også ind af døren, og der er blevet fulgt op af LabVikar både telefonisk og pr. e-mail. Det har vi også oplevet at vores vikar værdsætter. En nemmere proces end gennem job opslag, hvor der altid er stor usikkerhed på om den personlige kemi også bliver et match. Ligeledes fjernes usikkerheden om hvorvidt kandidaten KAN de ting som er anført på CV – LabVikar kender trods alt både kompetencer og personlighed, på dem som de sender.

Morten Due
Adm.dir.
Birkerød
juli
2021

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.