fbpx

De mest egnede kandidater

De mest egnede kandidater

Vi har under hele forløbet været yders tilfredse, både med det arbejde som kandidaterne har ydet i forbindelse med selve blodprøvetagningen.

Vi har netop afsluttet et på alle måder yderst tilfredsstillende samarbejde med Lab Vikar. I starten af september skulle vi påbegynde testning af ca. 1200 skoleelever, herunder fastende blodprøvetagning på 10 forskellige skoler tidligt om morgenen. Vi havde derfor brug for en del ”hænder” for at kunne magte denne ret så omfattende opgave. Jeg var tidligere blevet anbefalet Labvikar af et par kollegaer, så da jeg ved et hurtigt blik på vores logistikplan kunne se, at vi havde brug for assistance kontaktede jeg Rikke Merton fra Labvikar – og lad det være sagt med det samme: det kom jeg ikke til at fortryde.

Vi har under hele forløbet været yders tilfredse, både med det arbejde som kandidaterne har ydet i forbindelse med selve blodprøvetagningen, men i højeste grad også med den daglige kontakt og sparring med Rikke. Rikke har på absolut bedste vis formået at få et større puslespil til at gå op, således at vi til trods for en til tider stram og kompliceret logistikplan aldrig har manglet mandskab som kunne løse de udfordringer som vi stod overfor. Det er mit indtryk at Rikke under hele forløbet har ydet en ekstraordinær og prisværdig indsats i bestræbelserne på altid at tilbyde os de bedste og, til opgaven, mest egnede kandidater – en ting som vi under hele forløbet har været taknemmelige for.

Med hjælp fra Labvikar skulle det hurtigt vise sig, at den udfordring og opgave som vi ved projektets start stod overfor kunne løses på absolut tilfredsstillende vis, jeg medgiver derfor min bedste anbefaling til Labvikar, ligesom jeg ikke vil tøve med at anbefale andre kollegaer til at kontakte Labvikar hvis de har brug for assistance.

Niels Christian Møller
Syddansk Universitet

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.