Nye udfordringer

Nye udfordringer
Den oplevelse jeg har, af LabVikar er, at det er et seriøst firma, der forstår at, vise at netop jeg er med til at gøre en forskel.

Jeg har været i en fast deltidsstilling i mange år, men registrerede for nogle år siden at der lå foldere fra Labvikar i vores venteværelse og var inde og snuse lidt på hjemmesiden, med den tanke, at det var et godt initiativ.

Flere år senere blev jeg kontaktet af min tidligere leder, at LabVikar stod og manglede akut hjælp til en opgave, om det var okay at videregive mit telefon nr. Jeg blev derefter kontaktet af Rikke Merton, som fortalte mig om opgaven. Det var en udfordrende opgave, og jeg valgte at takke ja til samarbejdet.

Den oplevelse jeg har, af LabVikar er, at det er et seriøst firma, der forstår at, vise at netop jeg er med til at gøre en forskel. Rikke Merton er behagelig at tale og jeg har en følelse af at hun brænder for det hun laver. Hun er kreativt tænkende, til stor gavn og glæde for mig, og hun står ikke tilbage for en ny udfordring. Rikke virker motiverende og hun tror på det bedste i alle mennesker.

Jeg kan med god samvittighed anbefale LabVikar til alle der har lyst til nye udfordringer.

Ulla Jane Jensen
Bioanalytiker og psykoterapeut
Odense
Februar
2011

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.