Rummelighed og service over det forventede

Har efterhånden været tilknyttet Labvikar on/off i mange år. Jeg hørte første gang om Labvikar i forbindelse med et blodprøvetagningskursus. Kurset var vel tilrettelagt og man følte sig godt klædt på efterfølgende.

I denne ombæring blev jeg kontaktet af Rikke. Jeg var selvfølgelig tilknyttet Labvikar, for hey, 125,- er jo ikke mere end mange bruger på fredagssnoller – so why not!?

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Så herfra tak til Rikke og Labvikar for at tro på mig som flexjobber, at have øje for matchet, at gå den ekstra mil for sine vikarer og ikke mindst, en vanvittig høj professionalisme ?

Sara E. Nielsen
Laborantvikar
Brædstrup
April
2021

Seneste anbefalinger

Super vikarbureau

God service. Kompetente medarbejdere. Jeg har været glad for mit vikariat og har kun positivt at sige om LabVikar. De er rigtig søde og hjælpsomme.