fbpx

Skriv en anbefaling

VI SAMLER PÅ ANBEFALINGER

Og vi kunne rigtig godt tænke os at få jeres med i samlingen. Så kære kunder, der har erfaring med LabVikar ApS – fra nu eller tidligere – vi vil ELSKE at få jeres vinkel med på hjemmesiden.

I kan selv gå direkte ind og skrive via siden ”For Kunder” ved at trykke på ”Hvad siger LabVikars kunder? ”Så kommer I ind på ”Skriv en anbefaling” – men I må også gerne bare skrive et par linjer på mail, så skal vi nok sætte det på for jer 😉 På forhånd tak fra LabVikar ApS

Rikke Merton
Direktør for LabVikar ApS
Odense

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.