Skriv en anbefaling

VI SAMLER PÅ ANBEFALINGER
Og vi kunne rigtig godt tænke os at få jeres med i samlingen. Så kære kunder, der har erfaring med LabVikar ApS – fra nu eller tidligere – vi vil ELSKE at få jeres vinkel med på hjemmesiden.

I kan selv gå direkte ind og skrive via siden ”For Kunder” ved at trykke på ”Hvad siger LabVikars kunder? ”Så kommer I ind på ”Skriv en anbefaling” – men I må også gerne bare skrive et par linjer på mail, så skal vi nok sætte det på for jer 😉 På forhånd tak fra LabVikar ApS

Rikke Merton
Direktør for LabVikar ApS
Odense
August
2016

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.